Sikeres üzenetküldés!

Munkatársaink

Dr. Rák Balázs LL.M

Dr. Rák Balázs LL.M

Partner Ügyvéd

Gazdasági jogi szakjogász

Az egyetemi tanulmányai alatt, mint gyakornok szerzett tapasztalatot különböző budapesti ügyvédi irodákban.
A jogi diplomáját 2014-ben szerezte meg a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán, amelyet követően másfél évig a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál dolgozott, mint jogi szakreferens.

A Sziklai & Andrejszki Ügyvédi Irodához 2016-ban csatlakozott, mint ügyvédjelölt, 2019 óta pedig az iroda partner ügyvédje. 2022-ben gazdasági jogi szakjogász képzésen szerzett LL.M. diplomát a PPKE Jog- és Államtudományi Karán.

Elsősorban az olyan gazdasági jogi vonatkozású területekkel foglalkozik, mint a kereskedelmi jog, vagy a versenyjog, de követeléskezeléshez, felszámolási- és csődeljárásokhoz kapcsolódó ügyekben is segíti az ügyfeleit.
A fentiek mellett jelentős tapasztalatra tett szert a gyógyszeripar különböző ágazataiban, a gyógyszergyártástól a nagykereskedelmen át a lakossági gyógyszerforgalmazásig, valamint a magánegészségügyi szektorban is.
Az adatbiztonsághoz és az adatvédelmi joghoz kapcsolódó tanácsadáson túl adatvédelmi tisztviselői szolgáltatást is ellát az ügyfelei részére.

A célja, hogy olyan jogi megoldásokkal támogassa az ügyfeleit, amelyek praktikusan alkalmazhatók a mindennapi gazdasági kihívások során.

Társalgási szinten németül, valamint angolul beszél.

Szakterületek