Sikeres üzenetküldés!

Munkatársaink

Dr. Vass Georgina LL.M

Dr. Vass Georgina LL.M

Ügyvédjelölt

Kiberbűnözés, korrupció és pénzmosás elleni szakjogász

2020-ban szerezte meg diplomáját a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán, amelyet követően ügyvédjelöltként kezdett el dolgozni. 

Egyetemi tanulmányai alatt szakmai gyakorlatát a Pesti Központi Kerületi Bíróság Büntetőjogi Csoportjánál töltötte, ahol lehetősége nyílt belelátni a bírói pálya kihívásaiba is. Az egyetemi képzés folyamán több alkalommal vett rész büntetőjogi perbeszédversenyen védői kategóriában, amelynek során minden versenyt dobogós helyezéssel zárt. 

Irodánkban főként gazdasági bűncselekményekkel és egyéb büntetőjogi és polgári peres ügyekkel foglalkozik. Kiemelten érdeklődik a kiberbűncselekmények és a pénzmosás bűncselekményének jogi szabályozása és nyomozási nehézségei iránt, így 2019-ben a kiberbűnözés témakörében írt kutatómunkájával részt vett az Országos Tudományos Diákköri Konferencián, 2022-ben pedig a kiberbűnözés, korrupció és pénzmosás elleni angol nyelvű szakjogász képzésen szerzett LLM. diplomát. A büntetőjog mellett a polgári jog területén különösen érdeklik a családjogi ügyek, valamint a felszámolási- és csődeljárások is.

Irodánk munkáját a fentieken túl polgári peres és nemperes eljárásokban, valamint társasági jogi, felszámolásos és követeléskezeléses ügyekben is segíti.

A magyar mellett angol és német nyelven beszél.

Szakterületek