Sikeres üzenetküldés!

Szakterületek

Társasági jog

Irodánk kiemelten foglalkozik cégügyekkel. Társasági jogi szakokleveles kollégánk mindenre kiterjedő, átfogó tájékoztatást nyújt alapítási, módosítási vagy egyéb cégjoggal összefüggő jogi témájú kérdésekben. Lépjen kapcsolatba velünk, az ügyvédi iroda elérhetőségein!

Cégalapítás

Ügyvédi Irodánk elektronikus cégeljárás keretében teljesíti megbízásait. Az elektronikus eljárásnak alapvetően két formája van attól függően, hogy egyedi létesítő okirat vagy jogszabály szerinti szerződésminta alkalmazásával határozza meg a társaság létesítő okiratát.

Általános eljárás keretében

Klasszikus eljárási forma keretében az Ügyvédi Iroda elkészíti alapítandó cége speciális, egyedi igényekre szabott alapítási dokumentációját és az alapítási eljárásban ellátja a képviseletet.

Egyszerűsített eljárás keretében

Ügyvédi irodánk az általános cégalapításon felül egyszerűsített cégalapítást is végez. Az eljárásnak köszönhetően az alapítás illetékmentes.

Az egyszerűsített cégeljárásban való részvétel feltétele a szerződésminta alkalmazása. Az egyszerűsített cégeljárás a normál cégeljárással szemben gyorsabb, rugalmasabb ügyintézést és cégalapítás esetén jelentős költség-megtakarítást is biztosít.

Cégmódosítás

Mind általános, mind elektronikus eljárás keretében készítünk módosításokat.
Igény szerint a korábban alakult társasága okiratait átalakítjuk úgy, hogy azokat elektronikus eljárás keretében lehessen a későbbikekben módosítani.

Szindikátusi szerződések

A felek közötti, nem nyilvános megállapodások készítése Irodánk egyik kiemelt szolgáltatása. Ügyfeleink ezekben a kontraktusokban szabályozhatnak a társasági szerződéstől eltérő vagy azon túlmutató szabályokat, így téve teljessé és hatékonyabbá a gazdasági együttmûködést.

Jegyzőkönyvek, belső szabályzatok, egyéb cégjogi dokumentációk elkészítése

Az Sziklai & Andrejszki Ügyvédi Iroda vállalja cégek belső szabályainak kidolgozását, már meglévő szabályok, szabályzatok rendszerbe foglalását, formába öntését.

Taggyűlések levezetése

Közvetítünk igény esetén tagok közötti vitás helyzetek rendezésében, segítséget nyújtunk taggyûlések levezetésében és jegyzőkönyvek vagy egyéb dokumentációk elkészítésében egyaránt.

Külföldi cégalapítás, offshore ügyletek

Irodánk nemzetközi partnerkapcsolatai révén közvetlen regisztrátorok segítségével vállal külföldi cégalapításokat. Az alapítások során segítséget nyújtunk a helyszín kiválasztásában, bankszámlanyitásban, és valamennyi adminisztrációs eljárásban.

Nemzetközi tranzakciók, részesedés cserék, multilaterális ügyletek

Nemzetközi adózással, offshore társaságok alapításával, és offshore társaságokat tartalmazó működési modellek adójogi véleményezésével kapcsolatban kérjen időpontot, vagy további információért látogasson el a www.offshore-alapitas.hu oldalra.

Tájékoztatjuk, hogy Irodánk a BRENSON kizárólagos magyarországi képviselője.

Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeinken még ma és készséggel segítünk Önnek!